onsdag den 7. december 2011

WW10 & Ch. Angels Chicabee x Posey Canyon Top Hat and Tails

Den 1 december gik turen til Tyskland, nærmere bestemt Urbach som ligger tæt på Stuttgart. Maggie skulle Parres med Topper (Posey Canyon Top Hat and Tails). Maggie var så forelsket I den lille Amerikanske charmetrold og parringerne gik lige efter bogen ;o)
Nu krydser vi fingre for hvalpe i uge 5, faktisk forventes hvalpenes ankomst på Maggies egen fødselsdag, det er lidt morsomt ;)
Josephine, Bente (fra kennel Cosy) og jeg havde et par rigtig gode dage i Tyskland, vi boede hos Sinan (kennel Attract Attentions) og Rene (kennel von Unter Auerbach) . Dagene gik med en Masse hundesnak, og så lidt mere hundesnak. om fredagen tog vi en tur ind til Stuttgart by, det var virkelig hyggeligt. Vi gik på strøget, fik set deres julemarkede, og bagefter gik vi på en kagerestaurant hvor de havde de mest smukke og udsøgte kager. Da det blev aften kørte vi ud til en restaurant som lå midt ude i skoven, restauranten havde selv deres eget kødkvæg til at gå ude bagved på en mark. Maden var utrolig lækker, og meget billig i forhold til de danske priser på et rigtig godt måltid mad!
Alt i alt havde vi et par fantastiske dage hos René og Sinan, og vi regner helt sikkert med at skal se dem igen i den nærmeste fremtid ;)

Her er lidt billeder af Topper <3Billeder fra Stuttgart :)René og Sinan med Topper :)

Afskeds billede af mig, Josephine, René og Sinan og selvfølgelig Maggie & Topper ;)

NB. Vi tager ikke imod reservationer på udstillings/avls henvendelser fra kennel opdrættere!****
*Familieforøgelse*
Maggie blev for anden gang mormor i madags (d. 05 december)
Dani (Sweetjumper's Danish Delight) blev mor til en singleton, det vil sige 1 hvalp.
Stort tillykke til Heli og Dani med den lille dreng, han er bare så fin <3Afslutning på året!

Happy deltog på juleskuet i Odder d. 20 november.
Happy blev BIR og sluttede dagen af med at blive BEST IN SHOW 4.
Dommeren var Harold Gay.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar